Vinduer og døre

Vi har et bredt udvalg af vinduer og døre til ethvert hjem

Vinduer og døre monteres i huse og lejligheder

Vi har som tømrerfirma en omfattende viden og erfaring med at montere nye vinduer og døre i huse og lejligheder samt erhvervs- og industriejendomme, i Næstved og omegn. Nye døre og vinduer kan være fabriksfremstillede standardelementer, men vi kan også løse specialopgaver, hvis du ikke ønsker fabriksfremstillede elementer, eller hvis de simpelthen ikke passer ind.

Vi vedligeholder og reparerer vinduer og døre

Vi kan vedligeholde og reparere dine døre og vinduer som led i en ordinær serviceaftale og forebyggende vedligeholdelse, hvor vi samtidig smører og justerer beslag. Vi kan også renovere dine vinduer eller døre i større eller mindre omfang, hvor vi behandler og maler træet samt udskifter lister og beslag. Vi kan i samme forbindelse skifte enkelte eller alle ruder ud med energivenlige ruder.

Hvis du ikke ønsker en serviceaftale, men har brug for at få udskiftet nogle, eller alle, dine døre eller vinduer, kommer vi naturligvis også ud til en energirenovering, hvor du skal have skiftet dine gamle ruder ud med nogle klimavenlige ruder. Husk at der er store besparelser at hente på din varmeregning, med en energirenovering.

Stort udvalg af døre og vinduer i forskellige materialer

Vi har et bredt udvalg af vinduer og døre til ethvert hjem, og det betyder, at vi kan dække de fleste ønsker og behov med fabrikselementer. De fleste vælger træ eller en kombination af træ og aluminium, men vi leverer også vinduer af plast. Vi hjælper naturligvis med at træffe det rigtige valg ud fra en fælles samtale, hvor der tages hensyn til dit budget og ønsker omkring vedligeholdelse.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med dine vinduer og døre.

Du kan ringe til os på telefon 55 76 14 62 , du kan også skrive til post@a-d-p.dk.

Kontakt os

Hvorfor vælge os?