Gulvarbejde

Vi har udført gulvarbejde i Næstved og omegn i mange år

Gulvarbejde og lægning af trægulve af tømrermester

Vi har udført gulvarbejde i Næstved og omegn i mange år, og derfor har vi opnået store kompetencer med mange former for gulvarbejde for både virksomheder og private. Vi laver naturligvis også paneler og karme, især i forbindelse med udskiftning af gulv.

Der er mange muligheder ved gulvarbejde

De fleste danske hjem har en eller anden form for trægulve, selvom fliser og klinker også er blevet populære i opholdsrum, men træ har alligevel nogle egenskaber, der gør, at mange foretrækker trægulve i deres opholdsrum og soveværelser. Træ er også et populært valg til en fordelingsgang, hvis gulvet får den rette overfladebehandling i forlængelse af vores gulvarbejde.

Trægulve giver robuste, naturlige og behagelige overflader, og på lang sigt er de mere holdbare end flisegulve, da de kan slibes. Dertil kommer, at du kan ændre på gulvets udtryk med lidt gulvarbejde og en ny overfladebehandling. Trægulve kan naturligvis ikke slibes og høvles i det uendelige, men solide trægulve holder i lang tid, hvis der er udført et grundigt stykke arbejde.

God gulvbehandling skaber grundlag for smukke gulve

Trægulve og godt gulvarbejde skaber med andre ord rene linjer, ro og rummelighed, og det organiske materiale er med til at give huset liv og sjæl. Det er i det hele taget smukt, duftende og holdbart, og det er altid muligt at finde et trægulv, der passer til jeres hjem. Det kan for eksempel være massivt fyrretræsgulv, lamelparket i ask eller skibsplanker.

Kontakt os på telefon 55 76 14 62, eller e-mail post@a-d-p.dk for at høre mere om vores gulvarbejde.

Kontakt os

Hvorfor vælge os?