Boligforeninger

Vi sikrer høj kvalitet, god dialog og et godt samarbejde

Bygningsvedligehold og renovering

Vi tilbyder tømrer- og snedkerarbejde til at vedligeholde og forbedre boligforeningernes bygninger og faciliteter, herunder reparationer, ombygning og tilbyg i Næstved omegn. 

Når beboere flytter, er der ofte behov for renovering og vedligehold af boligerne. Vores dedikerede team af stabile og dygtige medarbejdere sørger for, at arbejdet udføres effektivt, omhyggeligt og med stor respekt for boligens oprindelige karakter – og altid med en høj grad af kvalitet og sans for detaljerne.

Vi hjælper også boligforeninger med større renoveringsprojekter som omfatter alt fra opførelse af nye cykelskure til at skifte tag eller omstrukturere indretningsplanen for at imødekomme moderne standarder for komfort og energieffektivitet. Du er altid velkommen til at kontakte os, så tager vi en uforpligtende snak om jeres behov, og hvad vi kan tilbyde jer.

Vi sikrer, at jeres behov imødekommes

Vores fokus på funktion og æstetik er en stor del af vores tilgang til alle vores projekter, men vi ved også, at planlægning og en god dialog med kunden er en nøglefaktor for at ethvert byggeprojekt bliver en succes for alle involverede parter.

Sammen med vores netværk af dygtige håndværkere og arkitekter kan vi tage hånd om alt lige fra jordarbejde til det færdige malerarbejde, så jeres boligforening kan nyde godt af resultatet uanset om vi skal klargøre en lejlighed, opføre en tilbygning eller noget helt tredje.

Kontakt os

Ingen opgave er for stor eller for lille for os, og vi er altid klar til at rådgive og assistere med vores faglige ekspertise. Kontakt os på telefon 55 76 14 62 eller skriv til os på enten post@a-d-p.dk eller via vores kontaktformular, så vender vi retur.

Kontakt os

Hvorfor vælge os?