Hovedentreprise

Vi er den lokale tømrermester i Næstved og omegn

Hovedenterprise ved nybyggeri og ombygninger

​Vi er den lokale tømrermester i Næstved og omegn, hvor vi har udført tømrerarbejde i 40 år, herunder enhver form for hovedentreprise i forbindelse med nybyg, renovering og vedligeholdelse. Vi kan med andre ord udføre tømrerarbejde, hvor vi inddrager andre nødvendige håndværkere som for eksempel VVS-installatører, kloakmestre, murere og elektrikere.

Vi kan udføre en hovedentreprise i alt fra kælder til kvist

En hovedentreprise kan udføres i forbindelse med alle former for større tømrerarbejde, især ved nybyg af hele huse, men også ved opførelse af en større tilbygning, hvor der ofte skal støbes en sokkel, og hvor der senere skal installeres elektricitet eller vand.

Vi kan også lægge nyt tag på dit hus, hvor vi i samme forbindelse kan lave tagkviste eller ovenlysvinduer, ligesom vi kan ændre loftrummet til værelser, hvis du ønsker det i en hovedentreprise. Vi udfører også gulvarbejde og øvrigt snedker- og tømrerarbejde. Det er også blevet populært at få udskiftet sine vinduer og døre, så boligen kan blive mere energivenlig, men også for at få et smukkere udtryk.

Kontakt os for at få et tilbud

Renovering, modernisering og ombygning af huse, lejligheder og ejendomme, herunder huse af bindingsværk, sker typisk i en hovedentreprise, men det står dig frit for, om vi blot at varetage vores egen fagentreprise – dvs. tømrer- og snedkerdelen. Men bare rolig, vi er vant til at udføre entreprisearbejde og har nogle dygtige samarbejdspartnere til alle fagområder.

Du kan kontakte os på telefon 55 76 14 62, eller sende en mail til post@a-d-p.dk, hvis du ønsker at aftale et møde med henblik på en hovedentreprise, i for eksempel Næstved eller omegn.

Kontakt os

Hvorfor vælge os?