Tagrenovering

Vores tømrerfirma har mange års erfaring med at lægge nyt tag

Tagrenovering hos professionelle

Vores tømrerfirma har mange års erfaring med at lægge nyt tag, ligeså vel, som vi udfører renovering af eksisterende tage.

Vi samarbejder med andre håndværkere, når vi varetager helentreprise, der kræver andre kompetencer udover vore egne. Derfor kan vi løse alle typer opgaver, lige fra at lægge nyt tag i alle materialer, til at lave dit gamle loftrum om til nyt beboelsesrum. Vi opsætter desuden tagkviste, ovenlysvinduer, og bygger tagterrasser.

Vælg mellem et nyt tag eller tagrenovering

Mange ønsker tagrenovering, fordi det gamle er slidt og kedeligt, og vi kan i den forbindelse forstærke dine tagspær, hvis du ønsker et tungere tag end det oprindelige. Andre ønsker et nyt tag eller blot en mindre reparation, hvor vi reparerer småskader og udskifter ødelagte sten eller plader. Andre endnu, ønsker en lidt større renovering, hvor vi samtidig efterisolerer taget og loftet, gennemgår vindpladerne og tagrenderne samt skifter beklædning på gavlene.

Der er flere muligheder, hvis du  søger tagrenovering, og det kan for eksempel være eternit, skifer, beton, tegl og endda stål, og når vi alligevel skal lægge tag, så er det naturligvis et fordelagtigt tidspunkt at få lavet tagkviste og ovenlysvinduer.

Kontakt os for at få en pris på lægning af tag

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker, at vi skal kigge på jeres tag. Vi kører i hele området, omkring Næstved og resten af Sydsjælland. Du kan ringe på telefon 55 76 14 62 for at høre mere. Du er desuden velkommen til at skrive ved tagrenovering til post@a-d-p.dk

Kontakt os

Hvorfor vælge os?