Bæredygtighed

Vi hjælper vores kunder med at træffe informerede valg omkring mere bæredygtige løsninger

Bæredygtige og energieffektive løsninger

Hos Tømrerfirma Anker Damgaard Paulsen ønsker vi at bidrage til at skabe mere bæredygtige byggerier. Derfor hjælper vi vores kunder med at træffe informerede valg, når det kommer til materialevalg, konstruktioner og byggeprocesser.

Vi tilbyder vejledning om en række forskellige materialer og implementeringer, der kan bidrage til en mere bæredygtig byggeproces samt et bæredygtigt resultat. 

Vi har kendskab til forskellige materialers levetid, deres påvirkning på indeklimaet m.m. Vi bruger denne viden til at vejlede om de mest hensigtsmæssige materialer for dit specifikke byggeprojekt.

Derudover kan vi vejlede om energieffektive løsninger i hjemmet som solceller eller varmepumper samt deres omkostninger vs. hvad du får ud af dem i det lange løb.

Få mere information om bæredygtighed

Vi er engagerede i at hjælpe vores kunder med at træffe informerede valg om mere bæredygtige byggeprocesser. 

Vi har mere end 40 års erfaring i byggebranchen, og har efterhånden indsamlet rigtig meget viden omkring byggeprocesser fra A-Z. Du er altid velkommen til at kontakte os, så tager vi en mere grundig snak omkring jeres behov og visioner. Vi hjælper både privatpersoner og erhvervskunder.

Kontakt Tømrerfirma Anker Damgaard Paulsen

Kontakt os i dag, så tager vi en uforpligtende snak. Ring til os på 55 76 14 62 eller skriv på post@a-d-p.dk eller via vores kontaktformular.

Kontakt os

Hvorfor vælge os?