Bindingsværk

Vi har erfaring med vedligeholdelse, reparation og renovering af bindingsværk

Bindingsværk bør vedligeholdes af en tømrermester

Grundlæggende findes der to former for bindingsværk, og det er bybindingsværk og landbindingsværk. I dag er landbindingsværk det mest udbredte. Der er to undergrupper af denne form for bindingsværk, hvor styrtrumshuse normalt har lavt til loftet og ofte er blevet skæve, mens den anden type, spærfagshuse, hvor der er højere til loftet, stadig kan være stærke og flotte.

Vand, fugt og slitage belaster bindingsværk

Råd, svamp eller nedbrudt træ er den typiske skade på bindingsværk på grund af mange års slid og vandpåvirkning. Vand kan blandt andet trænge ned igennem et slidt og utæt tag, så bindingsværket bliver fugtigt.

Huse af bindingsværk er ofte gamle, og det er vigtigt at vedligeholde dem jævnligt, så de kan holde mange år endnu. Få en tømrermester eller en anden ekspert til at gennemgå husets tømmer, så du ved, hvilke dele der trænger til at blive vedligeholdt, og hvad der bør eller skal udskiftes.

Vi har erfaring med vedligeholdelse, reparation og renovering af bindingsværk, og du bør altid få en erfaren tømrermester til at gennemgå husets tømmer. Visse huse er fredede, og derfor kan der være særlige regler til renovering, men du skal også selv overveje, hvad der passer til et ældre hus.

Hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig

Du kan kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for vedligeholdelse af bindingsværk i blandt andet Næstved og omegn. Du kan ringe på telefon 55 76 14 62 men du kan også sende en e-mail til os på post@a-d-p.dk.

Kontakt os

Hvorfor vælge os?