Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt dit lokale tømrerfirma​

Renovering af tag, vinduer og gulve

De fleste vedligeholder deres ejendom løbende, men en ejendom skal altid igennem en større renovering før eller siden, og her ønsker mange at få en eller anden form for modernisering. Vi kan udføre renovering af tag eller vinduer i ejendomme, så de beholder deres oprindelig udtryk, og der kan være begrænsninger, hvis huset er fredet, men de fleste ønsker at få moderne vinduer og døre ved en renovering.

Vi rådgiver om dine muligheder ved en renovering af tag og gulv

Trægulve har også behov for gulvbehandling fra tid til anden, og vi udskifter gerne de gamle gulve med moderne plankegulve eller parketgulve, ligesom vi samtidig kan udskifte lister og paneler, så hele rummet kommer til at fremstå nyt. En gennemgribende renovering vil også inddrage taget, og her kan vi enten lægge nyt tag, eller reparere det gamle, så det igen bliver sundt og tæt.

Vi rådgiver og vejleder gerne om de forskellige muligheder ved al renovering, så du kan tage stilling til omfanget af din renovering, herunder økonomien i arbejdet. Mange ting behøver måske ikke, at blive udskiftet, og andet kan måske udsættes i 10 års tid.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi inddrager gerne andre håndværkere i en entreprise, hvis det er nødvendigt for at varetage alle opgaverne i forbindelse med en totalrenovering. Ring for at høre mere om renovering af tag eller gulv i blandt andet Næstved eller omegn. Skriv til post@a-d-p.dk, eller ring på telefon 55 76 14 62.

  • ​Kvalitetsarbejde med sans for detaljen.
  • 40 års erfaring indenfor tømrerbranchen.
  • Vi lever af tilfredse kunder.
  • Vi har stor erfaring i opførsel af specialhuse.
  • Vi tilbyder rådgivning af fagmænd.
  • Stabile og uddannede medarbejdere.
  • Vi har stor erfaring ved erhvervsbyggeri.

​Firmainfo

Anker Damgaard Paulsen ApS

Tømrervænget 1-3

4700 Næstved

kontaktinfo

Tlf: 55 76 14 62

E-mail: post@a-d-p.dk

medlem af: