Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt dit lokale tømrerfirma​

Nybyg og tilbygning af huse, udestuer og lofter

​Vi udfører nybyg for erhverv og private. Dette kan indebære et helt nyt hus eller en mindre tilbygning. En tilbygning vil ofte være en udvidelse af arealet på stueplan, men det kan også være en tagetage, hvor eksempelvis et loftrum, laves om til bolig.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for form og funktion, om end der kan være nogle praktiske forhold som for eksempel lokalplanen, byplanen og bygningsreglementet, som skal overholdes ved nybyggeri eller tilbygning. 

Du kan desuden læse mere om bygningsreglementet her, på trafik-, bygge- og boligstyrelsen.

Skræddersyede løsninger

Vi skræddersyr gerne en tilbygning i samarbejde med arkitekter og ingeniører. Det åbner op for en masse spændende muligheder,  hvis i drømmer om en ny og anderledes tilbygning. Alternativt, kan I også selv stå for plantegningen til den nye bebyggelse, denne skal dog, naturligvis godkendes af os.

Erfaring med alle former for nybyg

Hos Tømrerfirma Anker Damgaard Paulsen har vi dybdegående erfaring med alle former for nybyg, for virksomheder og private i Næstved og omegn. 

Hvis du vil udsætte en del af omkostningerne ved nybyg, kan du planlægge en tilbygning senere hen, til dit nybyg. På denne måde deler du udgifterne op - hvilket kan være en fornuftig løsning, hvis du er nervøs for at gabe over for meget på én gang.

Kontakt os på telefon 55 76 14 62 til en snak, om jeres ønsker og muligheder. Du kan også skrive til post@a-d-p.dk Vi står altid klar til at hjælpe med at finde en løsning på dit problem.

  • ​Kvalitetsarbejde med sans for detaljen.
  • 40 års erfaring indenfor tømrerbranchen.
  • Vi lever af tilfredse kunder.
  • Vi har stor erfaring i opførsel af specialhuse.
  • Vi tilbyder rådgivning af fagmænd.
  • Stabile og uddannede medarbejdere.
  • Vi har stor erfaring ved erhvervsbyggeri.

​Firmainfo

Anker Damgaard Paulsen ApS

Tømrervænget 1-3

4700 Næstved

kontaktinfo

Tlf: 55 76 14 62

E-mail: post@a-d-p.dk

medlem af: