Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt dit lokale tømrerfirma​

Træhus bygges og renoveres

De fleste forbinder et træhus med et koldt eller fugtigt sommerhus, eller et kolonihavehus, men der er flere og flere, som vælger denne type ejendom, da det er en billigere løsning, end at bygge et hus i mursten.

Et moderne træhus er helt tæt og fri for fugt

Mange opfatter et hus af træ, som en sundere bolig end et murstenshus. Dertil kommer, at mange opfatter træ, som et mere miljøvenligt materiale. Det afgørende er dog, om huset er tæt og kan ånde, og mange opfatter måske sommerhuse af træ som et noget fugtigt sted, men et moderne træhus er helt tæt.

Vi kan bygge et nyt træhus i samarbejde med arkitekter og ingeniører, og benytter ligeledes andre dygtige håndværkere, som for eksempel VVS-installatører, kloakmestre, murere og elektrikere, hvis du ønsker, at vi skal varetage hovedentreprisen.

Vi kan renovere eller ombygge et ældre hus i træ

Vi kan også renovere, modernisere eller ombygge et ældre træhus, hvis det stadig er sundt. Normalt holder træhuse i mange år, men hvis der først kommer råd eller svamp i træværket, og man ikke har reageret på dette i tide, så kan træbyggeriet med stor sandsynlighed, ikke længere reddes eller renoveres.

Ring gerne for høre mere om nybyggeri eller renovering af et træhus i for eksempel Næstved eller omegn. Du kan skrive til post@a-d-p.dk, men du er også velkommen til at ringe på telefon 55 76 14 62. Vi rådgiver dig naturligvis med glæde om dit nye træhus.

  • ​Kvalitetsarbejde med sans for detaljen.
  • 40 års erfaring indenfor tømrerbranchen.
  • Vi lever af tilfredse kunder.
  • Vi har stor erfaring i opførsel af specialhuse.
  • Vi tilbyder rådgivning af fagmænd.
  • Stabile og uddannede medarbejdere.
  • Vi har stor erfaring ved erhvervsbyggeri.

​Firmainfo

Anker Damgaard Paulsen ApS

Tømrervænget 1-3

4700 Næstved

kontaktinfo

Tlf: 55 76 14 62

E-mail: post@a-d-p.dk

medlem af: