Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt dit lokale tømrerfirma​

Tilbygning i flot design

Tømrerne hos Tømrermester Anker Damgaard Paulsen er professionelle og har sans for kvalitet, præcision og effektivitet. Vores tømrere udfører både nybyg og tilbygning. Tilbygning udføres med stor sans for detaljen, og oftest i samarbejde med fagfolk i andre brancher, vi benytter, til at varetage de opgaver, vi ikke har underlagt vores egne kompetencer.

​En tagetage behøver ikke længere være urealistisk

Skulle jeres projekt indebære en ét-plansejendom, kan vi i dag, tilbyde en tilbygning, i form af en tagetage. Hvis jeres ejendom har en lille taghældning eller et fladt tag, kan vi bygge en tagetage, som opfylder de planer I har, med jeres tilbygning. I vores samarbejde med ingeniører og arkitekter er du sikret at tilbygningen er forsvarlig og underlagt alle gældende bygningsreglementer. Alle samarbejdspartnere er desuden medlem af Dansk Byggeri, din garanti for god kvalitet.

Kontakt os og gør drømmen til virkelighed

Bor du i Næstved eller omegn af Syd- og Midtsjælland, så kontakt os gerne allerede i dag, til en snak om jeres ønsker til tilbygning. Det er aldrig for sent, at udleve drømmen, om at bygge til derhjemme.

Vi kan kontaktes på telefon 55761462 eller email post@a-d-p.dk

  • ​Kvalitetsarbejde med sans for detaljen.
  • 40 års erfaring indenfor tømrerbranchen.
  • Vi lever af tilfredse kunder.
  • Vi har stor erfaring i opførsel af specialhuse.
  • Vi tilbyder rådgivning af fagmænd.
  • Stabile og uddannede medarbejdere.
  • Vi har stor erfaring ved erhvervsbyggeri.

​Firmainfo

Anker Damgaard Paulsen ApS

Tømrervænget 1-3

4700 Næstved

kontaktinfo

Tlf: 55 76 14 62

E-mail: post@a-d-p.dk

medlem af: